728x90 AdSpace

Τελευταία νέα

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ο κατάλληλος πίνακας για το σπίτι σας



Η τέχνη βρίσκεται παντού τριγύρω μας και τη συναντάμε όλη την ημέρα. Έχει την ιδιότητα να διεγείρει το μυαλό και το συναίσθημα, όπου ο καλλιτέχνης εκφράζει την ψυχική του διάθεση και ο κάθε παρατηρητής την αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο, καθώς η τελική κριτική και η εκάστοτε γνώμη είναι υποκειμενική.
Έχει διάφορες μορφές... αρχιτεκτονική, γλυπτική, λογοτεχνία, μουσική, θέατρο, κινηματογράφος, φωτογραφία... και ζωγραφική.

Η ζωγραφική είναι το θέμα με το οποίο θα ασχοληθούμε σε αυτό το άρθρο. Οι πίνακες ζωγραφικής μπορούν να διακοσμήσουν κάθε χώρο (γραφείο, υπνοδωμάτιο, σαλόνι, χώροι εστίασης κ.ά.) και υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη, σχέδια, χρώματα. Ανάλογα με τα χρώματα που υπάρχουν στο χώρο και το ύφος που θέλετε να δώσετε σε αυτόν, κάνετε και την επιλογή σας.

Αν σας ηρεμεί η θάλασσα και σας αρέσει το μπλε χρώμα, τότε μία καλή επιλογή για το υπνοδωμάτιό σας θα ήταν ένας πίνακας που να σας ταξιδεύει σε ανάλογα τοπία:


 Το σαλόνι σας ή το γραφείο σας θα μπορούσατε να το διακοσμήσετε με θέματα πόλεων ή με πιο αφηρημένα σχήματα. Οι αφηρημένοι πίνακες είναι από τις πρώτες επιλογές σε πωλήσεις, γιατί είναι πιο εύκολο να τους ταιριάξεις χωρίς να χρειάζεται να είναι σε απόλυτη ισορροπία με τα χρώματα του χώρου:






 Αν το σπίτι σας έχει κλασσική διακόσμηση, τότε ένας πίνακας με λάμψη και απλό σχέδιο είναι κάτι που θα ταιριάξει απόλυτα:


Όποια και αν είναι η επιλογή σας – μοντέρνο, κλασσικό, ασπρόμαυρο ή πολύχρωμο- να φροντίσετε να είναι κάτι που θα εκφράζει εσάς και θα σας προσφέρει χαρά και χαλάρωση όταν βρίσκεστε στον χώρο.


 
Πηγή : koutipandoras.gr


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Ο κατάλληλος πίνακας για το σπίτι σας Description: Rating: 5 Reviewed By: CP CONSTRUCTIONS
Επιστροφή στην κορυφή