728x90 AdSpace

Τελευταία νέα

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Decor ideas από ένα αυθεντικό νεϋορκέζικο Loft


 Στην κοσμοπολίτικη γειτονιά Tribeca της Νέας Υόρκης, σε ένα κτίριο του 19ου αιώνα, βρίσκεται ένα αυθεντικό loft που ανοίγει τις πόρτες τους στους λάτρεις του στιλ και της φιλοσοφίας του. Οι ιδιοκτήτες είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι το οποίο κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο χώρο συνδυάζοντας παλιά στοιχεία όπως είναι τα παράθυρα, η οροφή και τα τούβλα με μοντέρνα, προσθέτοντας λευκό χρώμα στους τοίχους, ξύλινα δάπεδα και έπιπλα με industrial design. Η πολυτέλεια συνδέεται άμεσα με την ποιότητα των υλικών, ενώ αποδίδει μόνο μέσω μίας εκλεπτυσμένης και όχι φλύαρης αισθητικής, όπως ακριβώς στην περίπτωση του μοναδικού αυτού διαμερίσματος.

Το μοντέρνο decor αποτελείται από εκλεκτά αντικείμενα όπως είναι το φωτιστικό- σκελετός από φάλαινα Belluga, κατασκευασμένο από ένα γύψινο καλούπι.

Στην κουζίνα, οι πάγκοι αποτελούνται από μαύρο γρανίτη, ενώ η νησίδα συνδυάζει το  λευκό μάρμαρο με ξύλο καρυδιάς.

Ως συνήθως οι σοφίτες είναι σκοτεινές. Γι αυτό και χρειάζεται προσοχή στο design. Εδώ πολύ σωστά η διαρρύθμιση του χώρου εκμεταλλεύεται το φυσικό φως. Οι λευκοί τοίχοι βοηθούν να δείχνει μεγαλύτερος ο χώρος.

Το καθιστικό αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του σύγχρονου αστικού design. Απλά υλικά συνδυάζονται μεταξύ τους στα αναπαυτικά έπιπλα, τα οποία ακολουθούν λιτές γραμμές και απαλές υφές με ουδέτερα χρώματα.

Τα σπάνια αντικείμενα προσδίδουν αυθεντικότητα και ζωντάνια στο ουδέτερο περιβάλλον.

Είναι εμφανές το γεγονός ότι το μπάνιο αντιπροσωπεύει το Minimal design.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Decor ideas από ένα αυθεντικό νεϋορκέζικο Loft Description: Rating: 5 Reviewed By: CP CONSTRUCTIONS
Επιστροφή στην κορυφή