728x90 AdSpace

Τελευταία νέα

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Νέα Διακοσμητική Τάση: Ο Απόλυτος Θηλυκός Συνδυασμός


Πολλοί αποκαλούν τον συνδυασμό του ροζ με το μάρμαρο και τον χαλκό ως την απόλυτη διακοσμητική τάση του 2015. Εμείς πιστεύουμε πως θα σας ξετρελάνει.
Το μάρμαρο έχει κυριαρχήσει τον τελευταίο καιρό σε πολλά σπίτια και είναι ένα υλικό που επιλέγεται πλέον συχνά στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Από την άλλη μεριά ο χαλκός είναι επίσης πολύ της μόδας και τον έχουμε δει να κυριαρχεί σε διάφορες μορφές, άλλοτε λαμπερός και γυαλιστερός και άλλοτε σε πιο vintage μορφή. Αυτά τα δύο είναι από τη φύση τους δύο σχετικά άγρια υλικά τα οποία μπορούν να εξισορροπηθούν με την προσθήκη του απαλού ροζ που τα κάνει να δένουν τέλεια μεταξύ τους.
Μαρμάρινος τοίχος και παλ ροζ. Σε αυτό το σαλόνι έχει επενδυθεί ο μισός τοίχος από μάρμαρο, ενώ ο υπόλοιπος έχει βαφτεί σε μια απαλή απόχρωση ροζ. Η διακόσμηση του σαλονιού έχει ενισχυθεί με ένα εκπληκτικό τραπεζάκι που έχει πράσινη βάση και μαρμάρινη επιφάνεια και ένα χάλκινο τραπεζάκι που λειτουργεί και ως δίσκος σερβιρίσματος.
                Σε αυτό το σαλόνι ο μισός τοιχος είναι από μάρμαρο ενώ ο άλλος μισός έχει βαφτεί σε παλ ροζ απόχρωση.

Στο μπάνιο Ένα μπάνιο με μια παλ ροζ ντουλάπα και μια μαρμάρινη μπανιέρα φαίνεται 100% ολοκληρωμένο και σούπερ στιλάτο. Η προσθήκη μερικών χάλκινων διακοσμητικών φαίνεται να δίνει όμως ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και κάνει το μπάνιο να φαίνεται πιο ζεστό και σοφιστικέ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χάλκινη βρύση και να ενισχύσετε τη διακόσμηση του μπάνιου με κουφετί όμορφες πετσέτες.
              Στο μπάνιο μπορείτε να συνδυάσετε μια ροζ ντουλάπα με μαρμάρινη μπανιέρα και χάλκινα διακοσμητικά.

Στο γραφείο Ακόμα κι αν δεν θέλετε να υιοθετήσετε αυτήν την τάση σε ένα ολόκληρο δωμάτιο, μπορείτε να το κάνετε στο γραφείο σας. Μια όμορφη λάμπα που συνδυάζει μάρμαρο με χαλκό και μερικά ροζ διακοσμητικά θα δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που θέλετε.
                      Μια λάμπα που συνδυάζει μάρμαρο με χαλκό είναι δυνατό στοιχείο διακόσμησης για ένα γραφείο.

Στην είσοδο του σπιτιού Στην είσοδο ή στο χολ του σπιτιού μπορείτε να βάλετε ένα όμορφο μαρμάρινο τραπέζι και να το διακοσμήσετε με χάλκινα στοιχεία, και ροζ διακοσμητικά. Αυτή η διακόσμηση ταιριάζει πολύ και σε industrial στιλ. Άλλωστε ο συνδυασμός διαφορετικών υφών είναι πολύ της μόδας φέτος.
                                Στο χολ του σπιτιού σας θα ταίριαζε ένα μαρμάρινο τραπέζι με χάλκινα και ροζ διακοσμητικά.

Στην κουζίνα Ακόμα και στην κουζίνα μπορείτε να υιοθετήσετε αυτό το τρεντ. Επιλέξτε μαρμάρινους πάγκους, βάλτε χάλκινες βρύσες και ενισχύστε τη διακόσμησή σας με ροζ μπολ, ποτήρια και διακοσμητικά. Το μάρμαρο θα δώσει κλασικό στιλ στην κουζίνα ενώ ο χαλκός θα προσθέσει την ξεχωριστή του πινελιά. Με τις ροζ προσθήκες θα εξισορροπήσετε τη διακόσμηση και θα προσθέσετε την κατάλληλη ποσότητα γυναικείας λάμψης.
    Βάλτε χάλκινες βρύσες στην κουζίνα και μαρμάρινους πάγκους. Ενισχύστε με ροζ διακοσμητικά, μπολ και κουζινικά είδη

Όπως είδατε και παραπάνω αυτά τα τρία υλικά και χρώματα ταιριάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους και δημιουργούν τις τέλειες αντιθέσεις ενώ ταυτόχρονα βγάζουν έναν ρομαντισμό που κανείς δεν θα περίμενε από "άγρια" υλικά όπως το μάρμαρο και ο χαλκός. Αν δεν είστε φαν του ροζ μπορείτε να πετύχετε εξίσου όμορφο αποτέλεσμα συνδυάζοντας χαλκό, μάρμαρο και οποιαδήποτε άλλη παλ απόχρωση.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Νέα Διακοσμητική Τάση: Ο Απόλυτος Θηλυκός Συνδυασμός Description: Rating: 5 Reviewed By: CP CONSTRUCTIONS
Επιστροφή στην κορυφή