728x90 AdSpace

Τελευταία νέα

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Έξυπνες ιδέες για γωνιές διαβάσματος στο σπίτι


Μπορεί η τεχνολογία να έχει εξελιχθεί τόσο που να μπορείτε πλέον να διαβάσετε ένα βιβλίο ακόμη και στο κινητό σας, αλλά η αλήθεια είναι πως τίποτα δε συγκρίνεται με την ανάγνωση ενός πραγματικού βιβλίου σε όμορφες γωνιές διαβάσματος του σπιτιού. Δείτε πώς μεταμόρφωσαν διάφορα σημεία του σπιτιού τους κάποιοι σοβαροί αναγνώστες και πάρτε ιδέες για τη δική σας.

Cozy γωνιά διαβάσματος Αν έχετε στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σας μια ανεκμετάλλευτη γωνιά, τότε εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας  διαβάσματος. Βάλτε έναν μικρό γωνιακό καναπέ και προσθέστε μερικά ράφια για να βάζετε τα βιβλία που σας περιμένουν. Αν η γωνία αυτή βλέπει και σε κήπο, τότε έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή.

 Απομονωμένη γωνιά διαβάσματος Αν σας αρέσει να διαβάζετε το βιβλίο σας έχοντας την ησυχία σας, τότε βρείτε ένα απομακρυσμένο σχετικά σημείο του σπιτιού και βάλτε μία κουρτίνα για να νιώσετε πως δημιουργείτε έναν ολοδικό σας χώρο διαβάσματος.

Στη ντουλάπα Αν έχετε μία ντουλάπα που σας είναι περιττή, τότε βγάλτε όλα τα ράφια και τα συρτάρια της και μετατρέψτε τη σε χώρο διαβάσματος. Βάλτε μια μικρή πολυθρόνα, ένα φωτιστικό, μερικά ράφια και είστε έτοιμοι.

Καλή ανάγνωση!!!
 

Πηγή: genny.gr 


www.cpconstructions.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Έξυπνες ιδέες για γωνιές διαβάσματος στο σπίτι Description: Rating: 5 Reviewed By: CP CONSTRUCTIONS
Επιστροφή στην κορυφή